Noc patří vlkům

Noc patří vlkům

Anotace: ...

S duší podupanou

zrezivělými podkovami

ve vděčnosti

spínám nad hlavou

špinavé ruce

a děkuji všem

kteří bdí nade mnou

že v zahradě kvetou

i jiné růže

Jiné růže pro smečku

hladovou a krvelačnou

ji utiší

neb za své činy

po mém soudu

bys propadla hrdlem...

Autor Oxík, 04.06.2016
Přečteno 300x
Tipy 4
Poslední tipující: Katherin Bidmonka, Ravena Lupus, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí