Bojuj

Bojuj

Na nebezpečné ztezce pozor si dej,

odvahu v sobě uchovej.

Když se zraníš neplakej,

zvedni svojí prdej a makej.

Drsný život, samej strach,

sedřená kůže, na cestě prach.

Toužíš po radosti, nemáš vizi kam dál,

utrhl si plod, co do červena zrál.

Usmíváš se pro přírodu, květy a zvěř,

jednou budeš šťastný, tomu věř.

 

Autor Katherin Bidmonka, 05.06.2016
Přečteno 355x
Tipy 4
Poslední tipující: Maryje, Annie Tauer Jackson, Kubíno, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nedělní repík ;)

05.06.2016 19:10:51 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí