Hracka z krabicky

Hracka z krabicky

Anotace: -

Laska boli...

tak moc boli
svira me
srdce vyrvane
hozene toulavym
psum napospas.

Lezim...

v tratolisti
krve jen telo
bez duse
suse pohozene
mezi odpadky
nadeje touhy
pranich a citu.

Pohozena...

v krovi hrichu
vecnem tichu
v bolestnych
okovech spoutana
hracka z krabicky.
Autor Zrzi, 07.06.2016
Přečteno 347x
Tipy 6
Poslední tipující: Lioness, Jort, Móny, Frr, Jin&Jang, Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí