Ať už odejdou

Ať už odejdou

Anotace: Polstrovaná cela...

Sbírka: Stručné verše

Ať už odejdou!
Nechci je tu více mít
Nechci s nimi z číše jedu pít
Ať jsou hned pryč s celou svou suitou!

Ať už odejdou!
Ať nechají tu jen mou mršinu
Nechci znovu šlapat tu staletou pěšinu
Nechci zůstat jen dutou nádobou

Ať už odejdou!
A při odchodu si musí očistit boty
Už odešli
A zvýšili příděl sedativ
Autor Ravena Lupus, 09.06.2016
Přečteno 342x
Tipy 5
Poslední tipující: Oxík, Ormissia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí