Jsi tu přec, abys žil...

Jsi tu přec, abys žil...

Anotace: Inspirováno dílkem jedné virtuální kamarádky kdesi jinde, které jsem to tam i věnoval...



Proud z rozervaných skal,
po kamenech se plazí,
odnáší, co sis přál,
stokrát tě k zemi srazí,

ale dál třeba jít,
jak proud vod život plyne,
jen víru v srdci mít,
přijdou i chvilky jiné,

kdy srdce okřeje
opět nadějí novou,
člověk se usměje,
oblohou pomněnkovou

slunce se kutálí
a pocit štěstí hřeje,
uplynul do dáli
ten pocit beznaděje,

co nedávno tu byl,
a ukrutně tě svíral,
jsi tu přec, abys žil,
ne abys žalem zmíral!
 
 
Autor Kozoroh 1, 10.06.2016
Přečteno 360x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, Jaromila, JSJ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí