Pocity

Pocity

Anotace: .

bývají nálady dělší než věčné
duše se zmáčí... pak ve vánku osychá
lascivně hladí to dívání do ticha
pravda spí ve lži a kolmá je k tečně

zčernalá kronika na černém pozadí
na šňůře vyprané špinavé splíny
přejdeme k tortuře... klid v soudní síni!
proniká bolest... tak na to se posadím

pohřbívat do hlíny ego se nesmí
čeho se bojí strach víc než sám sebe?
není to nakonec prachsprostá show?

kdo za tím stojí... snad Bůh?

nebo vesmír?

tak jako všichni i on býval rebel

tak jako všichni... i pocity lžou

Autor Manni3, 11.06.2016
Přečteno 303x
Tipy 5
Poslední tipující: JSJ, Amonasr, Jin&Jang, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

z ega zaživa pohřbeného do hlíny může brzo vyrůst betonový falos ve velikosti pověstné naší sochy J.V. Stalina na Letné-bylo velkým problémem
ji pak zlikvidovat...:-D* :-))**ST

11.06.2016 08:55:04 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí