Má dobrá vílo

Má dobrá vílo

Anotace: . . .

Má dobrá vílo

 

Má dobrá vílo, ty anděli bez křídel.

Jednou zaťukala´s na moje dveře

a já tě pozvala dál, tu čistou a nevinnou, a pak -

Nikdy jsem nelitovala.

 

Má dobrá vílo, ty anděli bez křídel.

Vzpomínám na to setkání,

kdy zůstalo na mé dlani tvé znamení, a tak -

 Nosím je stále přes všechny strasti.

 

Má dobrá vílo, ty anděli bez křídel.

Dveře jsem zabouchla před jezinkou,

 ta zlobu roznáší šípy otrávenými, a pak -

Nikdy jsem nelitovala.

 

Má dobrá vílo, ty anděli bez křídel.

 Bude-li nějaký život příští,

znovu ti otevřu a nastavím dlaň, a tak -

Prosím, označ mne zase svým znamením . . .

 

 Má dobrá vílo

Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts 

 

 

Autor Fany, 12.06.2016
Přečteno 563x
Tipy 4
Poslední tipující: Krahujec, Malá mořská víla, Sanneke
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zní mi jako modlitba :-)

13.06.2016 20:31:46 | Malá mořská víla

Ano :-), mohla by to být modlitba za dobro :-).

13.06.2016 21:12:42 | Fany

:-)

14.06.2016 11:25:15 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí