Nás nezlomíte

Nás nezlomíte

Anotace: ...

Nyní oči upíráme k zemi

a jen doutná kdysi mocný plamen;

cítím hněv a teskno je mi,

až se srdce mění v kámen!

 

Dnes možná mlčky bez náznaku vzdoru

a obratle nám jařmo drtí,

přijímáme vaše dary otravy a moru,

však my jsme hněvem otců, smrtí!

 

Zlámete si všechny dýky

o ocel našich rovných zad

a nad Božími bojovníky

zas hrdý prapor bude vlát!

Autor Oxík, 12.06.2016
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: Ravena Lupus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí