Peace for Paris

Peace for Paris

Anotace: ...

Nač ve světě je taková nenávist,
Peace for Paris,
Proč radši s tím nepřestat a otočit list,
Peace for Paris,
Nezbývá nic víc než zatnout čelist,
Peace for Paris,
Vždyť lidi nejsou ničí kořist,
Peace for Paris.

V duchu si šeptám tajná přání
o kterém mají všichni zdání
jsou to tři silná slova
kterými jsem si jist
Peace for Paris.
Autor PrincOfBalcon, 13.06.2016
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí