Prosaď své činy

Prosaď své činy

Anotace: Tanči, piš, maluj...

Prosaď své činy,

neposlouchej ty lživý kidy.

Věnuj se svému talentu,

pokud chceš být slavný, poznáš to na svém kontu.

Tanči, piš, maluj,

svoje schopnosti světu daruj.

Nevzdávej se a jdi si za svým snem,

budeš se postupně zlepšovat každým dnem.

Neposlouchej hejtry, hejtři komentujou snad všechno

a oni sami umí hovno.

Usměj se, trénuj, jdi dál,

najdou se i lidé, co tvůj talent ocení

a nebudeš už nikdy sám.

Autor Katherin Bidmonka, 17.06.2016
Přečteno 412x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, MK, Annie Tauer Jackson
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je o mě, že? :D

19.06.2016 16:53:16 | Annie Tauer Jackson

:D O tobě hlavně

19.06.2016 16:53:37 | Katherin Bidmonka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí