Vyčítám z hvězd

Vyčítám z hvězd

Anotace: Kratičké zamyšlení nad budoucností ve verších.

Vyčítám z hvězd,
že nechat mám se vést,
vyčítám z hvězd,
že mnoho musím ještě od života snést.
Vyčítám z hvězd,
jen to co vlastně vím sám,
a proto předpovědi,
si nehlídám.
To co se má stát se stejně stane,
to nikdo nikdy změnit nemůže,
tak proč věřit v řeči plané,
někomu snad to pomůže?
Autor Pavel Vlček, 17.06.2016
Přečteno 399x
Tipy 5
Poslední tipující: Bludimíra, JSJ, Kubíno
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Žít život naplno a nehledět na budoucnost ;).

17.06.2016 23:07:11 | Kubíno

Naprostý souhlas.

17.06.2016 23:19:19 | Pavel Vlček

:)

18.06.2016 20:08:45 | Kubíno

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí