Navzdory

Navzdory

Anotace: co naplat...

Snažil jsem se milovat
a zůstal jsem sám.
Chtěl jsem vybudovat domov
a jen dluhy mám.
Myslel jsem, že pochopím život,
jenž mi uštědřil další šrám.
Leč básníkovo srdce bije
a já tu stojím dál.
Autor G30R63, 19.06.2016
Přečteno 312x
Tipy 5
Poslední tipující: Nikita44, Fany, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí