Pane strážníku

Pane strážníku

Anotace: Tak kdo ji zabil?

Sbírka: Homo homini lupus

Pane strážníku
Já měl v noci sen
V něm ležel jsem těžce poraněn
A Vy stál jste nade mnou

Pane strážníku
Hlásím se k šatlavě
Já skočil do toho po hlavě
A skončil zasažen

Pane strážníku
Tehdy se mi zdálo
Že shůry mi dáno bylo
A pak skončil svět

Pane strážníku
Já ji nezabil

Pane strážníku
Pravím vám pravdu jen
Že měl jsem pouze sen
A ruce od krve

Pane strážníku
Jistě je to omyl
Vždyť v půlnoci jsem nikde nebyl
A v šantánu zajisté ne

Pane strážníku
Vážně jsem vinen?
Autor Ravena Lupus, 21.06.2016
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí