Jsi a budeš nic

Jsi a budeš nic

Co mohl jsem dát, dal jsem
slova jsou vlastně zbytečná
mnohdy to bylo krásné jak sen
však smrt není výřečná.

Neukecáš svoje temné činy
žádnou divnou výmluvou
nezbavíš svou duši tíhy viny
ani jinou krásnou zásluhou.

Pocity ti zůstanou v temnotě
kde s nimi budeš muset žít
v osamělosti i nahotě
jak hořký nápoj do dna pít.

Co si se točí kolem mé hlavy
bolest, slabost i nenávist
kde hledat kousek pravdy
když jsi a budeš nic.
Autor Ďábel sám, 23.06.2016
Přečteno 340x
Tipy 5
Poslední tipující: Noc17, Malá mořská víla, Zrzi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

srdce je tvárné :-) je masité...

23.06.2016 09:44:41 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí