Smířená

Smířená

Anotace: . . .

Smířená

 

teď leží před tebou tam

mé srdce pro tebe dokořán

jak na podnose zlatým

tobě napospas vydaný

co s ním uděláš,

můj milý?

 

a na tvé rozhodnutí čeká

čeho se bojí, čeho se leká?

co jenom s kůží nahou

a myšlenkami prozrazenými

co s nimi uděláš,

můj milý?

 

ach, tak lehko jde ublížit

jak snadné je víno pít

těm myšlenkám -

můžeš se posmívat

uděláš to,

můj milý?

 

jak snadno zahubí se právě

bez křídel motýl spadlý v trávě

a tu kůži nahou -

můžeš zasypat trním

co asi uděláš,

můj milý?

 

co teď bych si přála?

abych za to ti stála

a ty´ s vzal mé myšlenky do dlaní

a pak ochránil mou kůži nahou

snad to uděláš,

můj milý . . .

 

jen jeden život mám

mé srdce chvěje se dokořán

na podnose zlatým

bojí se trnů - já jsem smířená -

s tím, co uděláš,

můj milý . . .

 

Smířená 

Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Fany, 30.06.2016
Přečteno 419x
Tipy 10
Poslední tipující: Kapka, milan nov, Kubíno, Sanneke, Frr, Zrzi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí