Život

Život

Anotace: ..co bere i dává

Život bere i dává
i proto ho mám ráda
nastavuji mu svoji tvář
a čekám, z které strany padne úder
a nebo přijde svatozář

Ve změti svých myšlenkových pochodů
já omlouvám se za to, že jinak nemohu..
chci žít život plnými doušky
hltám, co ke mně přichází
a nerozeznávám, zda dobré či ne,
mou duši ovlaží

Jsem v zatmění svých emocí
a přesto, že nejsem nemocná
já potřebuji pomoci..

Bože přikryj mě rukou laskavou
zlé dny ať rychle odplavou
sny ať přinesou požehnání
a lidé, které potkávám mi neublíží…
Bože já vším vinna jsem
přesto dopřej mi, prosím
pod nohama pevnou zem

Život bere i dává
i proto ho mám ráda…
Autor JSJ, 01.07.2016
Přečteno 420x
Tipy 16
Poslední tipující: Wenda Wolf, Marsinka, Sofia Filein, Poetik, zdenka, Kapka, Amonasr, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten život, ktorý milujeme nenávisťou a nenávidíme láskou, keď berie i dáva..to len na nás je ako sa rozhodneme sa k tomu postaviť.. :)

11.07.2016 15:21:41 | Sofia Filein

Mnohdy braním i dává - jen nám někdy trvá, než na to zpětně přijdeme... ;-) ST

01.07.2016 10:09:16 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí