Soumrak příběhů i básní

Soumrak příběhů i básní

Anotace: ať nikdy nenastane . . .

Soumrak příběhů i básní

 

Když blíží se soumrak,

Tak těžko se sklízí v sadě,

Ach, škoda, přeškoda

Těch sladkých plodů . . .

 

Když blíží se soumrak,

Tak těžko ve tmě číst

Ty staré příběhy i básně,

Co oblažují život i duši . . .

 

Když blíží se soumrak

A není už co sklízet v sadě,

Můžeme tiše sedět v krytu

A nedýchat, milé děti . . .

 

Anebo -  když blíží se soumrak,

Tak navzdory tomu -

Vymyslet nové příběhy i básně.

Ty se šťastným koncem přece!

 

Když blíží se soumrak,

Jen dýchejte, milé děti,

Vždyť z pohádek víme, že -

Nakonec pokaždé vyjde

Slunce!

 

 Soumrak příběhů i básní

Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Fany, 02.07.2016
Přečteno 361x
Tipy 10
Poslední tipující: Sanneke, Zrzi, Frr, Aiury, milan nov, Kubíno, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vidíme Slunce každý den, a přesto ho vidíme s nadšením po každém soumraku... :-)

02.07.2016 17:46:48 | Kubíno

. . . a budeme doufat, že nám ten zázrak zůstane :-), díky za pěkné řádky, Kubíno :-).

02.07.2016 17:49:27 | Fany

Přesně tak :-)), já děkuji Fany za hezkou básničku :-)

02.07.2016 17:50:25 | Kubíno

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí