NEŽ UDĚLÁM KŘÍŽ

NEŽ UDĚLÁM KŘÍŽ

Anotace: chci víc

Křížem krážem projít chci světem,

chci poznat víc

a umět mnohé.


Chci vonět Arizonským létem

diamant najít

v Bostwanských dolech.


Podzimním Londýnem

bloudit chci v mlze,

vidět kam až Sahara sahá.


S Lorelei nad Rýnem,

vést lodě ku zkáze,

v Plitvických jezerech koupat se nahá.


Na úpatí obřích Himalájí

s úctou a nejvyšším odhodláním,

po osmi tisících Bohu být blíž.


Doma pak v českých krajích

své štěstí a klid chci najít

než za svým životem udělám kříž.
Autor Miskitka, 04.07.2016
Přečteno 286x
Tipy 7
Poslední tipující: Nikita44, Fany, Jin&Jang, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná přání, ať se vyplní :-).

04.07.2016 11:40:48 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí