Dívka

Dívka

Anotace: anotace

Dívko...

budeš-li myslet, tak spolu nesplynem

nech myšlení na někom

na někom – na jiném

Dívko... podívej... žijeme dneska

vypni svůj mozek

buď jenom hezká

 

za hezkou holku lidé jsou rádi

jsoucnost je na obtíž

 

jsoucnost vadí

 

a ty jsi tak strašně moc... strašně moc nezdejší

copak to nechápeš?

... duši máš včerejší

 

Ach, no tak dívko... pro nás jsi dobrá jen

pokud setrváš

líbivým obalem


*


Dívka se vzdala, dívka promluvila

není takovou, jak zdála se

byla

 

dívka je také – no já se divím! -

více než postavou

tvorem živým

 

je jiná než ty – je jiná? – je jiná...

(proč by se měla...

cítit za to vinna)

 *


každý jsme jiný

tak trochu blázen

 ...tím chceme říct 

že patříme na zem

 

.

Autor míveN, 04.07.2016
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: JSJ, Fany, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné :-).

04.07.2016 11:42:18 | Fany

dívka děkuje...

04.07.2016 12:48:09 | míveN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí