Pravá zpověď

Pravá zpověď

Anotace: Pravdivá zpověď podle smyšlené události založené na pravdivých základech.

Nejen z piva stárnu dvakrát rychleji
Pouze na těle, nikoliv duchem
A když k ránu zmaten holím zrcadlo
Tiše si broukám slavné písně

Již nejsem filosof, jímž jsem nikdy nebyl
A špatné básně tvořím, než jdu v noci spát
Pachtit se s Peklem byla jen ztráta času
Když hned slíbili mi velitelský post

Nejen kvůli dívkám jsem v márnici skončil
Na psychiatrii našel svoje stálé místo
Jako starý Magdon se životem ploužil
A jako Halfar pak nalezl noční klid

Teď poslední stín utírám na duši
A blázni nevěří a blázni netuší
Že už dávno mou samotu neruší
Když o zeď otírám si stíny na duši
Autor Ravena Lupus, 10.07.2016
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Oxík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí