Tíha

Tíha

Anotace:     Na vrcholku blaženosti

    Na vrcholku blaženosti
svírám se
v nekontrolovatelném kašli
Všichni ztracenci
na mě hledí
hladovýma
prázdnýma očima
Nad hlavou se z mlhy noří
blikající světla 
popelník je plný
gramofon dohrál
deska praská
A já
ještě víc cítím
jak mě každý další potah
připravuje 
o důkaz toho
že jsem člověkem
 
Autor Chinaski666, 11.07.2016
Přečteno 275x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, Jin&Jang, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí