Odplouvání tání

Odplouvání tání

Anotace: Procitnutí z prázdna

Kolotoč frustrace
v zábavním parku
nazývaném Svět
s cedulkou pronájem životní šance
na inzerát
kabel odstřižený od vedení
dost dlouhý
tak akorát na zkrat
Vši v kožichu
a hnidy v kebuli
ráčej se zajímat
až to přebolí
abstrakce volně přístupná
využijou i bez dětí
papírový hvězdy
miryády
trapností netratí
Nechaj tu své srdce
a tahnou vo atrakci dál
řekl pán
zakašlal
odpliv se
a ohněm vzňal
...
..
.
Autor ricda, 12.07.2016
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, bogen, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí