Od do po

Od do po

Anotace: -

Od Kašperských hor,
po homofilní vzor,
od Brexitu po rozvod,
do časů svobod jak zabšklý lenochod.

Od Olomouckých tvarůžků,
po hospodu Na růžku,
od zapařeného rozkroku,
do Stockholmu - města pokroků.

Od noblesní zaschlé šušně,
po ekoteroristy kácející hrušně,
od navoněného septiku,
po nealkoholickou putiku.

Od zplesnivělého piva,
do doby, než přišla bruselská direktiva,
od úřadu práce,
po mistra světa,vítěze v paralympické páce.

Od Prostřena,
do Vytřena,
od starého Moskviče,
do mladé pi.... (škotéky)
Autor D3dl0z3R, 13.07.2016
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: lukassnajdr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí