Noční směna

Noční směna

Anotace: Každodenní rutina...

Cítím to puzení
Blíží se úplněk a nedá mi spát
Půlnoční blouznění
Nutí mne opouštět celu

Když povědomé pachy vábí ven
Skrze mříže prosvítá noční svit
Noční můra – děsivý sen
Blouznění, vidiny a stín

Nejsem vlkodlak či noční stín
Pouze si hřeji kávu
Neznám kletbu nebo splín
Vyrážím na noční směnu
Autor Ravena Lupus, 17.07.2016
Přečteno 296x
Tipy 6
Poslední tipující: JSJ, Philogyny1, Frr, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na noční směně přeji, ať se jen pěkné věci dějí...

18.07.2016 11:05:19 | JSJ

Mám ráda můry, přitahují...

18.07.2016 10:09:59 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí