Kapsářka

Kapsářka

Anotace: Vyznala se.

Potkala mě mladá paní,
o stovečku prosila,
peněženku marně shání,
prý ji někde ztratila.

Malý dluh mi brzy vrátí,
ještě přidá dáreček,
začal jsem se hnedka smáti,
promiň, nejsem blbeček.

Neváhala, pusu dala,¨
že jsem milý, šeptala,
potom se za rohem smála,
jak mě rychle obrala.



Autor Psavec, 19.07.2016
Přečteno 274x
Tipy 7
Poslední tipující: MARKO, jitka.svobodova, Fany, Květka Š., Ormissia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí