Tvrdohlaví diskutují

Tvrdohlaví diskutují

Anotace: Já se nehádám, já diskutuji..

Leží vedle sebe jak dva kameny, nevzájem se bolestivě otloukají,praskliny, šrámy

modřiny. Dva tvdohlaví diskutují bez obalu.

Nevšímaje si u druhého bolesti ani žalu.

V skrytu jejich duší,

tolik bolesti, avšak neptají se, netuší.

Tvrdé horké hlavy,

ještě neví co stane se záhy.

Pak nepomůže ani voda svěcená, podívejte jak je holka chudák zmlacená.

Zadržuje slzy, tolik ho to mrzí.

Pozdě honit bycha,

alespoň vytáhni jí tu dýku z břicha!

 

Autor Klára Němcová, 20.07.2016
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: MA t HA, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí