Ve stínu

Ve stínu

Anotace: ...

Já v podvečer písně své pěl
O letních nocích a ptáku, jenž uletěl
Psal jsem si pod stromem verše na papír
A nevnímal ubíhající čas
Jen tužkou ryl ta zvláštní slova

Pod vodopádem měsíčního svitu
Zdržoval jsem se a v duše skrytu
Rozmýšlel nová vzletná slova
Vábící dívky veršů lačné

Pod stromem jsem úkryt našel
Pod stromem, jenž nebem kráčel
V odrazech vodní hladiny
Malého jezera pod horou
Kdysi tak bohatou na drahý kov

Nyní místo drahého kamení
V jejím stínu vyhřívá se toulavý veršotepec
Autor Ravena Lupus, 20.07.2016
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: Oxík
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

oba vime, ty nejsi muž a já veršotepec, jenom se vyjadřuješ k blbým řádkům.

23.07.2016 22:42:29 | li10050

Asi jsem idiot, ale nestíhám sledovat smysl sdělení...

24.07.2016 13:03:04 | Ravena Lupus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí