Rozkolísaná

Rozkolísaná

Anotace: ...

Chtěl bych se utápět ve spirálách tvých očních tůní
A do neznámých vod chtěl bych plout
V láčce tvých paží se ztrácet
I k nohám se přiblížit, jen klopýtnout

Vymyšlená, snad jsi Músou
Snad šílenství jen z alkoholu
Dalo zrod a sílu tobě
Proklatému světabolu

Nyní již je ráno a sen se rozplynul
Odešla jsi opět pryč
Zpět do noci
Do hvězdného nebe
A s sebou vzala si
I opar lihu tetelící se u stropu
Autor Ravena Lupus, 21.07.2016
Přečteno 232x
Tipy 1
Poslední tipující: Oxík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí