V objetí za oběti

V objetí za oběti

Anotace: Každá žena má svou cenu...

V objetí stokilové
krásky a já
ji nedoženu.

A to běhám!
Doma i venku.
V rohu se skrývá běhací
pás.

Sbírám oběti,
které neuspěly.
Spadly do zajetí.
Proklatě!

Jsem jedna z nich.

Ona je z Prahy.
A kde, ksakru, běhám
já?
Nohy v zeleném kačáku
máchám si dobrovolně.
Nic se v něm totiž neodráží.

Slunce zapadá,
nádhera.
Utíkám.
Běžíme.
Stále dokola.

A ona sedí.

Běž běhat,
princezno!

Potvoro!

A ona sedí.

Nikdy ne sama.
Autor KlaraKimberlyViznerova, 22.07.2016
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ten příběh se mi zamlouvá, jen bych do toho dal víc fantazie...

23.07.2016 01:54:49 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí