Ležím si tiše na stráni

Ležím si tiše na stráni


Ležím si tiše na stráni
a nudně hledím na nebe
mraky si klidně uhání
a já jsem lásko bez tebe.
Čas nám tak rychle ubíhá
je jako sprinter na dráze
proto se těžce umírá
pod nebeským obrazem

Chodím si tiše po chodbách
kde klid je stínem naděje
a v mých snech a i útrobách
se nic zvláštního neděje.
Není mi souzen život snů
ani mí praví přátelé
tak jsem se rozhodl že usnu
a pošlu vše do prdele

Už nejsem, co jsem býval
už nejsem chlap, jak má být
spousty let jsem jen utíkal
teď chci jen v klidu odejít.
Naděje zemře s každou zlostí
kterou nemůžem ovlivnit
tak než se červi těla zhostí
půjdu si notně zapařit

Život je rána z milosti
jen se ho držet a nějak žít
než se ticho rozhostí
než najdem smrt a věčný klid
Autor Ďábel sám, 26.07.2016
Přečteno 290x
Tipy 7
Poslední tipující: ZZuzkAA, Fany, Kett
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a možná přijde nový den a s ním i nová láska :-).

26.07.2016 11:56:44 | Fany

pořád utíkáš
a rána z milosti je taky útěk ...
co se konečně zastavit?
a být?

26.07.2016 11:24:11 | Romana Šamanka Ladyloba

život je rána z milosti...

26.07.2016 08:59:44 | maryshka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí