O mě nejde

O mě nejde

Anotace: málokdy

V mým pokoji je tolik krásných knih,
že by stačily zachránit celej svět
o mě už nejde,
jdu na wc, a splachuju ho předčasně,
pro těch pár sekund přítomnosti,
někoho hledám, a on hledá mě
znáte ty obědy, kdy nikdo nemluví,
cinkají příbory a každý myslí na to svoje,
o vás tady nejde,
občas se vám stejně zdá, že je to na dobrý cestě,
ale přece jste něco doma zapomněli
zapomněli jste, že věci jsou hloupější, než mizející krása,
nemůžete mít, co chcete,
o mě naštěstí nikdy nešlo.
Autor Cofin, 26.07.2016
Přečteno 399x
Tipy 9
Poslední tipující: margaretm, Poločas Rozpadu, Frr, AndreaM
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě blízké docela dobré zachycení čehosi, co se odehrává jen uvnitř

26.07.2016 22:46:09 | Poločas Rozpadu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí