Život je cesta

Život je cesta

Najdeš-li odvahu splň si svůj sen
rozprostři touhu před svoji duši
nedávej život nikomu v plen
hluboce dýchej a nastraž uši.

Opakuj touhu v modlitbě samé
poděkuj Bohu za všechny dary
pokud tě něco v životě zklame
pouč se z toho a nedělej sváry.

Život je cesta, smrt je pak cíl
překážky budou a hledej je rád
možná Ti časem ubude sil
lepší je letět než strmý pád.
Autor Ďábel sám, 28.07.2016
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, lala
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano :-)

28.07.2016 17:04:10 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí