Můj celý den

Můj celý den

Anotace: ....

Chtělo by to ráno,
aby slunce šlo spát.
Tak jak tě znám,
Řekni a Já zůstávám.

Chtělo by to večer,
A poslouchat těm řečem
Jak máchla bych mečem,
Ranou jsi však zničen.

Tak do pohádky vložil jen,
To slovo říká ,je však sen
A proto hlupáku,
už nemam silu na hádku.
Autor vlcatko, 01.08.2016
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST:-)

28.01.2017 01:01:36 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí