Západy ve dvou

Západy ve dvou

Anotace: západy slunce ve dvou

Tenhle kluk si chtěl žít svůj vlastní sen
Ale místo toho má jen každý všední den
Místo slov lásky neustále sbírá nářky
Pod nohy jsou mu vrhány klacky
A nemůže se dočkat té pravé lásky
Až na čele mu z toho rostou vrásky

Chtěl jen kreslit duhou po zdech
Chtěl jen cítit něhu ve rtech
Po klikatých stezkách chodit
Do víru vášně tu pravou hodit
Do života jít plnou vervou
A západy slunce prožívat ve dvou

Místo snů v mracích nemá nic
Místo dojetí musí řvát z plných plic
A teď duhu nikdy nepolapí
A tou její krásou neoslepí
Realita se blíží k jeho srdci blíž
A ten chudák bláhový klesá čím dál tím níž
A tak odchází pryč jen sám tmou
Vždyť chtěl jen západy slunce ve dvou
Autor Richard Ježek, 01.08.2016
Přečteno 412x
Tipy 3
Poslední tipující: Kubíno
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělá smutná básnička Richarde :-)

01.08.2016 21:18:22 | Kubíno

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí