Velká nemocniční

Velká nemocniční

Dvacet nás sedí kolem stolu

každý jsme sám

a přece spolu

 

Rentgen zapnutý, postel tlačí

diagnóza jedna za druhou

a ty se zmítáš v křečích

 

Moč v cukru a cukr v moči

infarkty, trombóza

tonutí - do vody skočit

 

Alergie a další šoky

čas pomalu utíká

ty utíkal bys taky

 

Ráno bylo před týdnem

samá krev a obvazy

stejně všichni zahynem

Autor Poetisa, 03.08.2016
Přečteno 404x
Tipy 1
Poslední tipující: Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale teď jsme ještě tady . . . :-).

03.08.2016 08:20:23 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí