Střepy …

Střepy …

Anotace: Střepy …   Zvedám svoji rozbitou sklinku na Whiskey &n...

Střepy …

 

Zvedám svoji rozbitou sklinku na Whiskey

 

Pak vymýšlím další příběh

 

Prošel jsem průsmykem

 

Do pekelných bran

 

Pozoruju jak hořící duše opouštějí stíny

 

Chtěl bych líbat ženy 

 

A pak vyhasnout jako smuténka 

 

V této vzdáleně atmosféře

 

Vyhaslý fantomův pohár stal se mi spasením

 

Řeka hořicí, tam se mnou pojez, příteli můj, a podej další Whiskey a doutníček

 

Všechno tohle je moje

 

Dosáhl jsem vrchol prázdnoty tak ještě něco pověz

 

Autor Portos-Edgar, 05.08.2016
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí