Rozjímání o životě

Rozjímání o životě

Anotace: Tak nějak v noci koukám se z okna a přemýšlím ..

Každý mi něco dal
a nebylo jich mnoho,
ani málo..
Však ten cit
byl víc než dar..
Sahal od dob kdy se
dávalo i bralo..

Každý mi něco dal
nikdo s prázdnou nepřišel.
Hladový klín
dlaní pár...
Viděl výt vlka
i když neslyšel..

Každý mi něco dal
v útrobách stěn mého bytu.
Hladil pozlátkem ..
slasti rozdával..
Tmy není vidět v ranním svitu..

Každý mi něco dal
Lásky mnoho i studu..
Já však stále hledám dál..
A myslím že dál zas hledat budu..
Autor Liduška, 05.08.2016
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a každý i něco vzal . . . :-).

06.08.2016 07:47:27 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí