V krizi

V krizi

​Otevři oči a podívej bratře
celá tvá rodina hoří v té fatře
Otevři oči a hleď kolem sebe
tohle je peklo nikoliv nebe.

Krev místo vody a slzy strachu
život se zastavil, nediv se brachu
už neuzříš krásu a ani lidi
to co jsme zaseli musíme sklidit.

Jenom ta nenávist kvete tu kolem
víra a lidskost prošli si hnojem
a tak to tu sledujem a roníme slzy
společně slavíme a přitom jsme v krizi.
Autor Ďábel sám, 08.08.2016
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: Tapíše, Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak snad - bude to lepší - utopit se - snadné - vylézt - o hodně těžší :-(.

08.08.2016 09:15:39 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí