Babky oslavují

Babky oslavují

Anotace: Přehnaly to.

V hospůdce je dneska živo,
poroučí se koňak, pivo,
oslavu tři babky mají,
přitom mládež pomlouvají.

Za hodinu ale zvadly,
málem pod stůl obě spadly,
nevšimly si dobré ženy,
že je místo obsazený.

Třetí, co to s pitím hnala,
pod stolem už tvrdě spala,
Franta na pomoc hned přišel,
na prachy on vždycky slyšel.

Vzbudil ji a vleče domů,
přátelé se diví tomu,
že on tchyni zachraňuje,
každý se mu pošklebuje.
Autor Psavec, 11.08.2016
Přečteno 329x
Tipy 5
Poslední tipující: jitka.svobodova, MARKO, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) :) :)

12.08.2016 20:54:00 | MARKO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí