Masožravý indián

Masožravý indián

Anotace: Kamarád :)

Víš co jsi?
Jsi nadějí pro les...jako déšť..když zaprší..
Jsi tajemství ..co mi není přáno..
Tvé chování je někdy šílenství :)
jsi praštěný víc než je zdrávo ... ♥
Jsi
kapkou na poušti samoty..
Hladíš a snad jen sám sebe..
Líbáš jak bůh...bez kousky jistoty...
Jsi přítel co dalo mi nebe..

Jsi divoch v sobě sám zavřený
Indinán kterého je třeba
Máš bůh ví jak dlouhé kořeny..
A nenajíš se chleba..
Autor Liduška, 23.08.2016
Přečteno 338x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, Fany, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý takový kamarád je dar :-)

24.08.2016 11:17:15 | klaun

:)

25.08.2016 22:04:48 | Liduška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí