Crystal forms vol. english

Crystal forms vol. english

Anotace: Anglicke variace rymove scenovnice...

I walk ino sleepey hollow of mY mInd

...First arrow...fist step 

dancing in the lovers chest 

with memories and ceremonies....

Autor Happyyz, 27.08.2016
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí