SAMÝ KECY

SAMÝ KECY

Anotace: Nihilistický zdrbnutý song

Samý kecy, samý kecy.

Polib mě a podej kříž.

Krev a slzy, kurva věci.

Jenom jedno, chcípnout smíš.

 

Děsivej zjev a pozér.

Každý tvý slovo je trestnej čin.

Máš v hlavě ještě mozek?

Anebo bourbon, whiskey a gin?

 

Samý kecy, samý kecy.

Polib mě a podej kříž.

Krev a slzy, kurva věci.

Jenom jedno, chcípnout smíš.

 

Jedna ze tří tvejch Gorgon.

Krutá a bezzubá, smrdutej dech.

Do huby narvi jí bonbon.

Ječí a plácá tě po zádech.

 

Samý kecy, samý kecy.

Polib mě a podej kříž.

Krev a slzy, kurva věci.

Jenom jedno, chcípnout smíš.

 

Nadmíru zlá a ošklivá.

Nastav zrcadlo jako štít.

Slzu jedu plivne ti do piva.

Jenom jedno, chcípnout smíš.

 

Samý kecy, samý kecy.

Polib mě a podej kříž.

Krev a slzy, kurva věci.

Jenom jedno, chcípnout smíš.

 

Mosazný drápy, hadi ve vlasech.

Kam ses to zase vyblila?

Krutá a bezzubá, smrdutej dech.

Vodka, rum a tequila.

 

Samý kecy, samý kecy.

Polib mě a podej kříž.

Krev a slzy, kurva věci.

Jenom jedno, chcípnout smíš.

 

 

 

Autor Iva Husárková, 31.08.2016
Přečteno 507x
Tipy 9
Poslední tipující: mirecek, vodnař, Frr, Kubíno, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je nářez, to je nářez,
přeletěl jsem v lese pařez,
roztrh jsem si botu,
uďál díru v plotu.

A teď to důležité je to pecka co by zahnala i tatarské vojsko .

31.08.2016 15:48:36 | klaun

Děkuji moc. Taková poklona by dostala do kolen i slona. (Ta bota mě vážně mrzí. Když tak písni, s plotem se ňák domluvíme.) Kurva, Vy jste skvělí! Na Vás Tataři nemaj, kdepak, kde jim by se šavle strachem rovnaly, Vy byste je smíchem zahnali. Krásný den.

01.09.2016 05:58:09 | Iva Husárková

:-)))

02.09.2016 07:07:25 | klaun

To jsou teda kurva věci...

31.08.2016 07:21:10 | Kichot

Ty vždycky víš, co říct... a sedí to jak prdel na nočníku. Děkuji. Krásný den.

31.08.2016 07:25:43 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí