STYL...a princezny

STYL...a princezny

Anotace: Věnováno tomu kdo píše se STYLEM :) Vím že slovo stydějí se nepíše tak..ale hodilo se to tak prosím omluva pro rajpaly nechte to tak ..děkuji

Neztrácej naději
jsou dívky ,které se ještě stydějí..
A rudnou při slovech
a pláčou v nocích..
Že nejsou princezny útlé v bocích..
Věř ještě chvíli naději...
Ještě jsou princezny..
Co se stydějí.

Princezny ještě někde jsou
nesmělé ..jdoucí za pravdou..
Jen nemají štíhlá těla..
ale duši - srdce bdělá...
Princezny ty ještě jsou ...
najdeš pravou?
Nepravou...
Autor Liduška, 02.09.2016
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí