Příčetnosti vrah

Příčetnosti vrah

Anotace: Bojím se svých vlastních myšlenek

Sbírka: Očima mládí bez cenzury

Je těžké přehlušit myšlenky zaryté pod kůži hlouběji než žiletka sebevraha,

je těžké spát když bojím se jak noci, tak úsvitu.

V šumu ticha ztratila jsem ponětí blaha,

můj osud nezná se mnou soucitu.

Strach ze tmy i samoty, z neznáma i známa.

Strach z ticha i bdění,

strach z budoucnosti a snění,

strach z lásky a pocitů,

strach z myšlenek a sama sebe,

ach bože už zas je tu,

mám takový strach, je tu!

To ticho...

Mé příčetnosti vrah

Autor Klára Němcová, 05.09.2016
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: vodnař, James Libustka, ewon
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nekdy tolik tezke neni skrze ticho dojit osviceni

07.09.2016 15:56:31 | James Libustka

Spíše nežli osvícení, se obávám, osobou šílenou se stávám

07.09.2016 16:10:34 | Klára Němcová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí