Báseň pro Taryho

Báseň pro Taryho

Anotace: Tary je můj nejoblíbenější YouTuber a taky Traceur (Parkourista). Napsal jsem pro něj báseň.

Je z ukrajiny a Parkour trénuje,
Taras Povoroznyk se jmenuje.

Dělá flipy, přeskakuje překážky,
po tréninku si dá rád špekáčky.

Děti Parkour učí,
nerad se s nimi loučí.

Je členem Parkour týmu,
nikdy při tréninku nedostane rýmu.

Trénuje v každém ročním období,
Svaly jeho tělo zdobý.

Má přítelkyni, která ho podporuje,
žádné pikle za jejími zády nekuje.

Děti ho milujou,
v akci ho sledovat mohou.
Autor Daniel Bohm CZE, 05.09.2016
Přečteno 688x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí