Život v poklidu

Život v poklidu

Anotace: Tak si žije.

Koho Pánbůh potrestal,
hádavou mu ženu dal,
tohle Milan neřeší,
s manželkou se potěší,

Netřeba mu žalmy psát,
na světě je tuze rád.
píše básně laskavý,
o lásce v nich vypráví.

Sonet hladí po duši,
něhou ženu rozruší,
až se srdce rozbuší.

To je krůček k úspěchu,
hezky zvolna bez spěchu,
potom najdeš útěchu.



Autor Psavec, 07.09.2016
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: MARKO, Frr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí