Do kůže rytiny

Do kůže rytiny

Anotace: Určité křivdy se jen těžko zapomínají...

Ve vlasech květiny
na rtech tužby.
Do kůže rytiny
vpíjí se zvolna.
Rytiny volby.
Procitám ze sna,
zmaten a tichý
v očích hříchy,
nalézám zvolna
a slova jsou vítr...

Tichý a zmaten
poznávám tvář,
v představách ztracen;
mlhavá svatozář.
Autor Allegar, 09.09.2016
Přečteno 405x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí