Srdce

Srdce

Anotace: Na hladově zírající okoPřiklád&aacu...

Na hladově zírající oko
Přikládám zelený čip
ve tvaru
okvětního lístku
Projdu mohutnými
kovovými dveřmi
A pokračuji
skrze čnějící dráty
dlouho chodbou
Jednou za čas míjím
díru ve zdi
ze které se násilím line
protivný zvuk
vřeštícího železa
naříkajících
mohutných strojů
a mísící se pach rzi
oleje a krve
 Ale já jdu dál
dolů
dolů velkou jámou
Sevřen mezi čtyřmi zdmi
udržovat při životě
spolu s ostatními
v modrých pyžamech
obří
tepající
ocelové
srdce   

Autor Chinaski666, 23.09.2016
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: CoT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle se ti povedlo, vzbudilo to ve mně něco, co už podle všeho mělo dávno spát. dobré, dobré.

23.09.2016 22:16:27 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí