Odloučení

Odloučení

Anotace: ...

Opouštím tmu
rozrážím stěny
utíkám za světlem
pryč, zpět na zem
očím vrací se jiskra
utrpení končí
černá mizí z očí
barvy nacházím
sbohem tmo, odcházím.

Nestojím o slzy
netoužím po peklu
nežádám o stíny
neprahnu po strachu.

Důležitá je víra
pozitivní naladění
najít lásku a chuť žít
šířit slova míru, nikoli zášti
rozbít okovy
plavat blízko břehu
chodit bosý
po trávě plné čerstvé rosy
svobodné myšlenky mít
jistotu v sobě samým najít.

Sbohem tmo, opouštím tvoji tvář
sbohem, jdu navštívit světelnou zář
tam klid a mír shledám
tam pravou nohou do světa se vydám.

Sbohem...
Autor Jurij Iljic, 24.09.2016
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí