Dny v týdnu

Dny v týdnu

Anotace: Jen pár dní.

Další nudný den
U výčepu strhaná pípa
Cigaretový kouř
A šero vznášející se nad stoly

Další unavený den
Kdy souchotě moří každou židli
Svíčky osvěcují sklenice
A hospodská odmítá odložit šat

Další umořující den
Pivní pěna stéká po vousu
Zima drkotá zuby
A listí opadává za umaštěným oknem

Další zcela nesoustavný den
Kdy ráno končí večerem
Bez jídla do sebe liji lihovinu
A zhoršuje se mi zrak

Poslední z těch dní
Sanita houká za stěnou
Infarkt útočí
A na nedopité chmelovině padá pěna
Autor Ravena Lupus, 25.09.2016
Přečteno 448x
Tipy 3
Poslední tipující: Oxík, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí